tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pyörällä päästään

Harmittaa

Sylettää

Surettaa

Kohua on ollut ja se jatkuu edelleen.
Mutta miksi ihmeessä tähän pisteeseen on tultu.
Mihin tällä kaikella oikein pyritään, mikä on se päämäärä?
Onko se katkeruutta, kateutta vai kiusantekoa?
Vaiko jotain ihan muuta. Paljon on kysymyksiä,
mutta vähän on vastauksia niihin. En ymmärrä.Onko ihmiset todella niin kieroonkasvaneita, että
heillä on tarve haukkua ja kritisoida toisten valintoja
tai hankittoja nimettömästi keskustelupalstoilla,
siihenkö tämä maailma on mennyt?
Se on ilmeisesti tätä nykypäivää, ennen juoruttiin
kotona lankapuhelimessa ja
nykyään internetissä av-palstalla nimettömästi.Kiusaaminen, minun aikanani se tarkoittu sitä, että
koulussa puhuttiin pahaa seläntakana ja ruokajonossa tönittiin,
niin että rillit lensivät ruokasalin lattialle, ja pahimmassa
tapauksessa koulumatkalla sai nyrkistä kasvoille.
Tästä aiheesta riittäisi enemmänkin kerrottavaa, mutta jätetään toiseen kertaan.

Kiusaaminen, nykyään se tarkoittaa sitä että
mennään keskustelupalstoille ruotimaan asioita,
jotka jossain ihmisessä, blogissa, tai missä tahansa muussa
ärsyttää, ja se tehdään anonyymisti.


Kärjistetysti sanottuna

Kiusaaminen ei lopu koskaan.Oikeesti?

Toinen harrastaa jalkapalloa, toinen lastenvaatteiden sävyttämistä.
Joku harrastaa alkoholismia, joku toinen luomuruokaa.
Hei me ollaan erinlaisia!

Nyt taidan sohaista muurahaispesään, mutta menköön.

Tämä on minun Piristysruiske arkeen!
Mistä sinä saat voimaa arkeen?Tulkoon kevät!!
ja poistakoon tämän kaiken negatiivisuuden ihmisistä!

Aurinkoista päivää ihan jokaiselle! ♥

10 kommenttia:

 1. En ole ihan täysillä perillä missä mennään, mutta pakko kommentoida silti. Nämä mitäsnytit ja aihevapaat palstat ovat ihania aikuisten "koulukiusaamispaikkoja", jossa uhriksi tuntuu joutuvan vähän jokainen. Ei kannata uhrata moisille ajatustakaan!

  Nimettömänä, ja vain palan toisen elämästä nähneenä on helppo arvostella. On kurjaa, että jos jotain arjestaan jaksaa muille blogin kautta, niin silloin altistaa itsensä täysin haavoittuvaksi ja muut saavat oikeuden arvostella. Vaikka eihän se näin ole. Usein ei voida keskittyä sanomaan vaan sitä hyvää ja pitämään muita käärmeyksiä mielessään. Ja kurjaa on sekin, että arvostelu ei ole kehittävää kritiikkiä ja keskustelun oikeasti nostattavaa vaan henkilökohtaisuuksiin menevää.

  Niin tai näin, parempi pysyä itse yläpuolemaan lla joskaan ei olla puolustautumatta. Ihanaa kevättä ja aurinkoon lataamaan akkuja taas uuteen arvostelukierrokseen ;)

  VastaaPoista
 2. Kello on ainakin komia ku mikä. ♥

  VastaaPoista
 3. Olet aivan oikeassa ja veit sanat suustani! Jokainen meistä on oma yksilönsä ja jokainen käyttäköön rahansa ihan miten haluaa... Joku käyttää kaikki rahat (esim. minä karkeesti sanottuna) lastenvaatteisiin, toinen kosmetologin palveluihin ja toiset ostaa kalliitta hienoja autoja... Täällä blogeissa on niiin paljon kateutta, että ihan oksettaa! Olen itse siltä kuitenkin välttynyt, mutta surettaa niiden blogiystävien puolesta joille tällaisia typeriä kommentteja tippuu kommenttilootaan... Jätetään ne omaan arvoonsa, mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
 4. Mä en hoksaa, mihin tää nyt liittyy? :O

  ps. Älä lue sitä AV:tä. Siellä ei tuu kun paha mieli, sen mä oon todennut :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen jäänyt tästä kohusta nyt paitsi (sopivasti ajoitettu lomamatka ;)), mutta olen kyllä samaa mieltä kuin sinä! Mä olen kerran käynyt katsomassa tuota av-palstaa ja se riitti. Meininki on siellä niin negatiivistä, että en tajua miksi kukaan haluaa siellä aikaansa viettää. Paha olo tuli. Tuollaiset "keskustelut" on ikäviä ja vielä ikävämpää jos ne kohdistuu omaan itseensä (tai omiin lapsiin). Mä olen onneksi vielä jäänyt niistä paitsi (en ainakaan ole mitään kuullut), ikävä että susta on kirjoiteltu.

  VastaaPoista
 6. Jep! oikeassa olet, että meitä on moneen junaan ja kaikki ei ole vaan samanlaisia, onneksi. Jokaisella on omat kiinnostuksen kohteet ja harrastukset. Lopettas jo sen jauhamisen!

  Ja jatketaan bloggausta, sehän niitä ärsyttää ;)

  VastaaPoista
 7. Toukan äiti: Todellakin hyvin ajoitettu lomamatka! Onneksi minusta ei sentään ole siellä kirjoitettu, mutta monesta lempiblogististani kuitenkin, heidän puolesta harmittaa, kun ovat joutuneet menemään salasanan taakse tai väliaikaisesti lopettaneet kirjoittamiseen kokonaan! :(

  Menikö teidän reissu hyvin, odottelen innolla jo matkakuulumisia! :)


  Meijji: En mäkään sitä normaalisti lue, mutta nyt tämän kohun vuoksi olen muutaman kerran siellä vieraillut. Siellä on haukuttu muutamia lastenvaateblogeja erittäinkin kärkkääseen tyyliin, haukuttu yhden blogin pitäjän lapsen rumiksi ja ties vaikka mitä :/

  VastaaPoista
 8. En todellakaan hyväksy minkäänlaista kiusaamista, mutta tuolla AV:lla on esitetty ihan hyviäkin pointteja tähän bloggaamiseen liittyen. Ne vaan tahtovat jäädä aina niiden ilkeiden kommenttien varjoon!

  Sama kai se on mitä harrastaa jos ei kukaan toinen kärsi siitä harrastuksesta, mistä päästäänkin sitten taas siihen the kysymykseen: minkäikäisiä lapsia on soveliasta käyttää bloginsa "materiaalina"

  VastaaPoista
 9. Pahintahan mitä voisi tapahtua olisi se että blogisti yksi toisensa jälkeen lopettaisi, eikö? Luulen että sitä sillä kiusaamisella ajetaankin takaa. Jos on paljon tykkääjiä niin sekaan mahtuu myös niitä jotka eivät tykkää; pitäisi vaan päästä sen "yli". Toki törkeyksiä ei pidä hyväksyä mutta jos aikuinen ihminen ei pysty ottamaan vastuuta sanoistaan niin ei niistä silloin pidä välittääkään, eikö?

  Iso hali ja tsemppimieltä kovasti, kyllä tää taas tästä! Ollaan toistemme sokerina ja suolana, maailma on jo muutenkin ihan tarpeeksi ikäviä asioita täynnä, ei niille tarvitse enää täällä palstatilaa suoda...

  VastaaPoista
 10. Pieni Lintu: Meidän isä on taitava! ♥

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3