torstai 24. maaliskuuta 2011

Kaappi huutaa lisää ...

v a a t e t t a - nimittäin äidin oma vaatekaapin tilanne

on surullisen heikossa hapessa.
Ja se todella myös on sitä!

Nimittäin vaatekaapistani ei tällä hetkellä
löydy 50 paitaa, ei edes 20 eikä välttämättä edes 10.

Viime aikoina on panostettu poikiin ja äiti saa luvan kulkea
vanhoissa räteissä. Ainakin vielä hetken jos toisenkin.

Se on vaan niin v a i k e a t a ostaa itselleen.

Heikko tilanne johtuu aika pitkälti myös siitä,
että olen karistanut kesän jälkeen muutamia raskauskiloja,
en ole viitsinyt tai raaskinut ostaa vaatteita, jotka hetken
päästä ovat jo isoja! Kaikki viime kesäiset vaatteet ovat isoja.


Pitäisi välillä panostaa itseensä, mutta en pysty enkä kykene.
Jonkun pitäisi potkia perseelle!

Kaappi huutaa lisää vaatteita tuokaa ja tili lisää euroja.

M u t t a jos minulla olisi tili täynnä euroja, niin ostoskoriini
sujahtaisi ainakin nämä ja p a l j o n muuta! ;)

Joten nyt jos koskaan se lottovoitto voisi osua kohdalle,
varsinkin kun jaossa on ennätyspotti 7,5 miljoonaa euroa ;)

Ps. Muistakaa kurkkia myös päivän aikaisempi postaus

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniita vaatepoimintoja, on kyllä virkistävää ja tarpeellista ajatella välillä omiakin vaatteita:) Myös itsellä on täysi vaateremontti edessä viimeistään syksyllä kun palaan töihin. Toki jo kesäksi olisi kiva jotain hankintoja tehdä.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, just samoja olen katellut ja käskenyt pikkusiskon (hovishoppaajani äitini ohella ;D) mulle tuomaan! :D Aivan ihania kaikki ja ottaisin siis itsekin! Mulla alkaa ostoslakko, kun tilasin kameran. Voi nyyh!! :DD

  VastaaPoista
 3. Mulla on jäänyt sillä nyt lastenvaate postaukset vähemmälle, sillä on taas se aika vuodesta kun iskee vimma ostella itselle ja tuntuu et pojalla on kyllä ihan tarpeeks vaatteita. Nyt oonkin hamstrannu ittelle vaatteita ja naputellu huutikseen niitä mitä en enää käytä/mitkä on jäänyt isoks. Mut siinä iskee nykyään vielä piheys kun farkkuja haluaisin ne kahdetkymmenet ja kun ne järkiään Onlyssa maksaa lähes 100e :D ja ku pitää vielä olla matala ja kapea malli ja mielellään joustava niin oikeesti ne on hukassa. Ja ikinä ku ei aiemmin oo ollu tätä ongelmaa et pitäs olla niin pieni koko ettei niitä kaikkiin malleihin edes tule ja jos tulee niin ne varmasti myös menee heti. Huoh... :) Mut välillä on hyvä panostaa itseensä. Mä perustelin itselle sillä että on oikeesti naurettavaa et pojan kaappi notkuu vaatteista ja sillä on aina "hienot" vaatteet ja itsellä alkaa olla liian suuria tai kulahtaneita rytkyjä ettei mee ihan yks yhteen :D

  VastaaPoista
 4. Täällä kaappi huutaa myös vaatetta. En vaan osaa ostaa mitään itelleni. MUTTA tänään ostin takin, niin takin..se ei ole paita, housut tai hame :/

  VastaaPoista
 5. Hei kerro mulle, että miten oot saanu noin kiva fontin sun blogiin? :)

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne! Mulla kans vaatekaappi tosi surkeassa jamassa. Ei itelle osaa ostaa enää ja ei raaski. Ja sit masentuu kaupassa kun makkarat pursuaa siellä sun täällä.. :D

  Mä kans en ole ostanut senkään vuoksi kans kun salilla kiinteytynyt ja toivottavasti vielä lisää lähtisi.

  Vanhoilla räteillä vielä mennään, huoh!

  Ihania valintoja tekisit jos euroja tilille tippuisi :)

  VastaaPoista
 7. Tuttu tunne, valitettavasti. Kävin juuri tänään itse hakemassa pari paitaa lisää varastoon. Raikkaita olet valinnut tuohon! Mistä nuo alimmat muten ovat, tuo rusettitaskuinen neuletakki vähän huutelis...?:)

  VastaaPoista
 8. Minulla on kirpparikasassa tuo ylin mekko mustana! Taitaa olla 38 kokoinen, sen saat vaikka postikulujen hinnalla, jos kiinnostaa ja olet sopivan kokoinen ;)

  VastaaPoista
 9. Oi miten kivoja vaatteita! Ja ole armollisempi itsellesi, sun nuorimmainen on niin pieni vielä, miten sä mihinkään kuntokuuriin olisit pystynyt?(heh, ja arvaa katsonko samalla itsekin peiliin, joo-o, tiedän mitä tarkoitat).

  Kivat tunikat ovat armollisia, niiden kaveriksi voi sitten sujauttaa leggaria tai hametta mielen mukaan. Kyllä säkin olet ansainnut pientä piristystä!

  Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
 10. Menitkin sanomaan, järkytyin miettiessäni oman vaatekaapin tyhjyyttä. Nyt tarttis kyllä äkkiä täydennystä, samoissa rytkyissä olen kulkenut viimeiset pari vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3