maanantai 1. marraskuuta 2010

Viikonloppu, ostoksia, kellojen kääntämistä ja arvovieraita

Se olisi sitten jo marraskuu, ollaan taas himpun verran lähempänä joulua ja tammikuuta. Pelkkä ajatuskin tammikuusta saa kyllä tämän äidin heti märisemään. Pieni vauva, joka vasta äskön syntyi, täyttää kohta jo 1 vuoden, sitten hän ei ole enää vauva vaan taapero. Vastahan me tuotiin se pieni avuton käärö sairaalasta kotiin, miten aika on voinut mennä näin nopeasti! Tässä sitä taas ollaan, itkeskellään kun lapset kasvaa niin nopsaan ja se viheliäinen vauvakuume puskee taas päälle.

Yksi viikonloppu taas takana, lauantaina olimme tosiaan miehen kanssa pitkästä aikaa elokuvissa kahdestaan. Pojat olivat pärjänneet hienosti täällä Mummin ja Vaarin kanssa. Leffasta en paljon paljastele, jos joku lukija haluaa sen käydä katsomassa, mutta sen verran kerron..

Että elokuva oli kerrassaan loistava! Viimeiseen asti hiottu ja viimeistelty. Eikä ihme olihan esim. käsikirjoituksen kirjoittaminen aloittettu jo v. 2002

Näyttelijä suorituksista, yksi nimi nousee ylitse muiden; Peter Franzen. Eipä siihen muuta tarvitse lisätä, kuin että ihme jos ei nyt miespääosa pytty löydy seuraavien leffakarkeloiden jälkeen tämän miehen palkintokaapista.

Samalla leffareissulla poikkesimme myös Lindexissä hyödyntämässä viikonloppuna olevan tarjouksen Osta 30€ saat 10€ alennusta (60€-20€, 90€-30€). Mukaan tarttui seuraavat vaatteet:


Tomille perusbodyja 3kpl 86cm, punainen haalari 86cm. Tätä oli myynnissä joku aika sitten myös mustana, pitkään katselin sitä kaupassa ja mietin että ostanko? Onneksi en, tykkään tästä niin paljon enemmän, musta vaan ei ole meidän väri. Vihreät housut on myös Tomille koossa 86cm. Topille sitten raidallisen pöksyt 98cm, meiltä löytyy myös samaa sarjaa oleva tähtipaita, sekä pöllöpusero 104cm Topille.

Toissayönä käänneltiin taas kelloja (turhista turhin juttu). Meillä poikiin ei juurikaan vaikuttanut kellojen siirto, heräsivät ja menivät nukkumaan ihan normaaliin aikaan. Topi ehkä oli hitusen normaalia väsyneempi eilen, mutta muuten en eroa huomannut kyllä. Itse kyllä olin eilen melkoisen väsynyt koko päivän, sain nukkua aamulla pidempään ja otin vielä 1,5h päiväunet, mutta silti vaan väsytti.

Miten teillä vaikutti kellojen kääntäminen vai vaikuttiko mitenkään?Tänään täällä vierailee myös Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel.
Meidän oli tarkoitus mennä poikien kanssa katsomaan, josko näkisimme heistä edes vilauksen, mutta tulevat tuonne Sibeliustalolle niin mahdottoman huonoon aikaan (12.30), että taitaa jäädä ikävä kyllä väliin tällä kertaa.


Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin <3