keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Joulu tulee..


ja tässä tulee Polarn O. Pyretin joulumallisto

Polarn O. Pyretin joulu on täynnä klassista raitaa, juhlavaa ruutua, kukkia ja piparkakkuvärejä. Kaunista, pehmeää ja mukavaa päällä - ja hyvin pesunkestävää. Mukavissa juhlavaatteissamme voi halutessaan heittää vaikka riemukkaita kärrynpyöriä ja samoilla vaatteilla käpertyä juhlan päätteeksi sohvalle lukemaan kirjaa. Teksti lainattu Polarn O. Pyretin nettisivuilta.Tykkään kyllä , varmasti jotain näistä meillekkin kotiutuu. Poikien puolelta.
Karu totuus on vaan se, että tyttöjen vaatteet on aina hitusen verran mukavampia.
Näyttävät paremmilta ja niitä on parempi valikoima.
Vai johtuuko se vaan siitä, että en voi ostaa noita tyttöjen vaatteita, siksi ne näyttää sitten minun silmiini kivemmilta!? :D Tiedä sitten ;)
Poikien vaatteissa noudatetaan yleensä sitä tiettyä samaa linjaa.
Väripilkkuja on vähän. Hakemalla saa hakea, jotain erinlaista ja jännempää, pojalle.
Mutta palataan tähän joulumallistoon, tykkään itse ainakin tuosta siniraitaisesta
paidasta, ja slipoveri on myös kivannäköinen, näitä voisi mennä katsomaan liikkeeseen,
josko ne lähtisivät sieltä myös mukaan ;)

Mitäs te tykkäätte tästä joulumallistosta?

4 kommenttia:

 1. Meinasin tehdä saman postauksen ;) Mua ei oikeen noi poikien vaatteet innosta. Tytöillä on muutama kiva juttu mm. toi pallotunika ja sininen essumekko.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä tykkäsin kaikesta! Nuo housut oli kyllä tosi siistit etenki. Mutta tosiaan, poikien vaatteissa on joitaki kivoja yksityiskohtia, mutta ehkä jää kuitenki vähän tylsemmiksi kuin nuo tyttöjen. Mutta ainaki näin vilkasulta, poikien vaatteet näytti käytännöllisemmiltä. Ainakaan ite en kovin jaksa mekkoja ja tuollasia käyttää.

  VastaaPoista
 3. Ihan siistejä nuo poikien vaatteet on ja ruskeakin kauniin sävyistä. Mutta jotenkin mun makuun vähän liian tylsiä.

  Sen sijaan ihastuin tuohon edellisen postauksen maitotölkkipaitaan :) En löytänyt sitä Zaran sivuilta, mutta toivottavasti seuraavalla keskustareissulla löydän sen kaupasta :)

  VastaaPoista
 4. Tytöille olis vaikka mitä ihanaa taas! Mua vähän kiinnostaa toi poikien neuletakki ja ruskea raitapaita, vois ehkä meille tulla. :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3