perjantai 29. heinäkuuta 2011

Voi rähmä..

Ei se nyt mennytkään ihan niinkuin olin suunnitellut.
Tomille oli varattu tulevaksi talveksi kaksi talvihaalaria.
Molon alesta ostettu 92cm haalari, ja Topin viime vuotinen
Ticketin limenvärinen haalari myöskin kokoa 92cm.
Äskön kokeilimme sitten haalareita poikien kanssa ja
kappas! Ticketin haalari on aivan liian iso Tomille!
Ei poikaparka siihen kyllä ehdi edes kasvamaan, vaikka
onkin vasta heinäkuu. Pituuskasvukin kun on tasaantunut jo.
Toki kasvupyrähdyksiä voi tulla, mutta silti se on todella reilu.

Kokeilin haalari piruuttani Topille ja hänelle haalari oli passeli! :D

Eli Tomilla on nyt yksi haalari ja Topilla KOLME. Miten tässä nyt näin kävi?

Täytyi heti tietysti sittenkin vähän vilkaista niitä tämän vuoden talvihaalareita.
Niin hyvin kun olen tähän asti pystynyt niiltä silmäni ummistamaan! :DKuva Niiloilo.fi: Tästä tykkään, paljon ♥

Vai pärjäittäisiinkö kuitenkin yhdellä haalarilla Tomin kanssa..?
Jos se Ticketin haalari kuitenkin menisi jossain vaiheessa talvea..?

PS. Kokoasiakin tietysti mietityttää. Tämä haalari mikä meillä on
taitaa malliltaan olla aika reilu. Ei ole vauvamallinen, niinkuin tämä
ylläpuolella oleva haalari. Tomi on nyt 85-86cm pitkä ja täyttää tammikuussa 2v.
Joten jos päätyisin tuohon ylläolevaan haalariin, ehkä kuitenkin 92cm olisi parempi,
vai mitä mieltä olette?

21 kommenttia:

 1. Joo, nuo isompien haalarit on reilumpia kuin baby baggiet. Meillä on 92cm tav. baggie varattuna maaliskuussa 3v täyttävälle, näyttäisi oikealle koolle.

  Mä melkein myysin sen ylimääräisen, ja ostasin oikean kokoisin. Kivempi se on, että molemmilla on kahdet :). Ootko miettinyt, että ottaisit tuon tähtihaalarin yhdellä vetoketjulla? Mun mielestä baggie/othello sopii parivuotiaasta eteenpäin paremmin kuin babybaggie, siis ihan mittasuhteiden vuoksi. Makuasia toki.

  VastaaPoista
 2. Marika: Niin minäkin kyllä ajattelin, että kaksi haalaria olisi parempi. Viime talvenakin se osottautui hyväksi määräksi. Kolme on kyllä liikaa. Tosin en kyllä raaski tuosta Limestä Ticketistä luopua ;) Laitan sen jemmaan, ensi talvea silmällä pitäen, sitten se varmasti on Tomille sopiva! :)

  Minä en kyllä löytänyt tuota tähtihaalari yhdellä vetoketjulla 92cm koossa. Niissä näytti olevan pienin koko 104cm..? Että kyllä se olisi siinä tapauksessa tyydyttävä tuohon babymalliin :)

  VastaaPoista
 3. Eikun siis 98cm oli pienin yksivetoketjullisessa mallissa.

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä kiva, mutta mua häiritse tuo lippu-merkki...

  Meillä on neiti nyt 88cm pitkä ja kokeilin hänelle viime talvista 86cm baby baggieta ja se meni kyllä päälle,mutta lahkeet ja hihat on liian lyhyet.

  -Helmi

  VastaaPoista
 5. Meillä menee Nöpöllä 92 Ticketit nyt ensi talvena, tyttö on 100cm, täyttää 4 joulukuussa. Joten aika epätodennnäköistä että siellä tulee 15cm kasvupyrähdystä? Vaikka eihän sitä tiedä.

  VastaaPoista
 6. jarna: No en minäkään siihen kuitenkaan järjellä ajateltuna jaksa uskoa! :D Kun kokeilin tuota haalaria Topille ja Topi on myös nyt 100cm, hänelle se oli sopiva. Joten tuskin nyt pikkuveikka noin hurjaa kasvuspurttia ottaa..

  VastaaPoista
 7. Tämä tähtihaalari tuntui musta naftimmalta kuin vanhat baby baggiet.
  Sovitin Oulalle liikkeessä tätä snowbaggieta ( eli kuvan 2-vetoketjullista tähtihaalaria ) ja koko 98cm oli täysin sopiva. Oula on 90,5cm pitkä.
  Tässä snowbaggiessa on kuitenkin vauvamallille tyypillisesti lyhyet raajat ja hirmu pitkä selkä, joten raajat olisivat jääneet lyhyiksi vielä kun selkä osassa olisi ollut kasvunvaraa. :)
  Nyt meille on tulossa tähtihaalari yhdella vetoketjulla eli othello north 98cm, toivotaan, että se on sopiva!
  Kuperkeikassa näkyi muuten olevan vielä 92cm kokoa myös othellosta. :)

  VastaaPoista
 8. Emmi: Mä pistin meille tilaukseen tuo babymallisen haalarin 92cm, sovittamalla se selviää käykö se meille. Kuulostaa ainakin hyvältä, jos siinä on pitkäselkäosa, koska meidän pojilla on todella pitkä selkä.

  VastaaPoista
 9. Mutta jos tuo ei sovi yhtään, niin hyvä tietää mistä voi sitten havitella othello versiota! :)

  VastaaPoista
 10. jos mulla ois nyt ylimääräistä niin tilaisin heti pojille talvihaalarit cupcaken mallistosta :) Ne on iiiihania ne uudet ... huoh. Mut ehkä sitten jos niitä saa talven mentyä aleista ens vuodelle ;)

  VastaaPoista
 11. No hyvä, ja meidän muksuilla on todella pitkät raajat, joten siksi luulisin othellon sopivan meille paremmin. :) Varmaan 92cm kokokin on teille tosi hyvä, jos meidän pojilla on 5cm eroa ja meille oli se 98cm hyvä.
  Mutta se snowbaggie oli kyllä aivan superihana, on teille tulossa ihana haalari. :) Kauppojen kuvat eivät todellakaan tee haalarille oikeutta, joten tulet varmaankin yllättymään positiivisesti! :)

  VastaaPoista
 12. Jensba: Munkin oli tarkoitus odottaa aleihin asti ja ostaa vasta sitten, mutta toisin kävi :D

  VastaaPoista
 13. Emmi: Kuulostaa hyvältä tuo, että näyttää luonnossa paremmalta kuin kuvissa!! :)

  VastaaPoista
 14. Kokoasiaan en osaa ottaa kantaa kun T2H:ssa on ilmeisesti muuttunut se mitoitus niin paljon. Itse suosin noita kaksi-vetoketjullisia haalareita, ostaisin sellaisen vielä 4-vuotiaallekin mikäki olisi saatavilla :)

  VastaaPoista
 15. Mäkin ajattelin Sisulle tilata tuon:) Ja varmaan sitä vauvamallin, meillä on viime talven 92cm yhdellä vetoketjulla oleva haalari lisäksi. Parit muut mitä olin suunnitellut ja ostin, onkin liian kapeita mun raavaalle pojalle;D onneksi Sisun eno, mun veli on hoikanpuoleinen, niin on enolle talvivaatteet meiltä:)
  -Tessa

  VastaaPoista
 16. Mulla on ihan sama ongelma: nyt 1,5 v. pojalle olin varannut 2 kpl 92 kokoista haalaria ensi talveen ja molemmat on selvästi liian isoja. Nyt siis pitäisi ostaa joku tilalle ja olen miettinyt ainakin toisen ison myymistä pois. Olen koukuttunut siihen Cupcaken uuteen harmaa tähtiseen pukuun. Pitäisi sitten varmaan ottaa 86 cm..

  VastaaPoista
 17. Heippa! meille kävi samoin, eli kuopukselle oli ostettuna ticketin othello koossa 92cm ja poika parka hukkuu siihen. Tilaukseen lähti siis babybaggie koossa 92cm. Käytiin ensin liikkeessä sovittamassa juurikin tuota tähtikuosia oikeata kokoa varten :)
  ja meidän poitsu siis kohta 2v. ja pituutta noin 86cm

  VastaaPoista
 18. Katselin tuota samaa haalaria meille :) Vähän mietityttää, että onko sittenkin liian poikamainen tytölle, mutta uskoisin että oikeilla asusteilla menisi oikein hyvin! Tuo haalari on musta paljon kivempi kuin tyttöjen mallit ja menisi sitten pikkuveikallekin aikanaan!

  Kaksi haalaria on mullekin aikeissa hommata kaksivuotiaalle, toinen sellainen vähän huonompi ja toinen parempi ja laadukkaampi. Näin tehtiin jo viime talvena ja kyllä kannatti :)

  VastaaPoista
 19. Heip!

  Tämä malli Ticketistä on 4.8. asti http://www.veetijavilius.com/ticket-heaven-snowbaggie-suit-blue-star-7492cm-p-1711.html -20% tuolla :)

  VastaaPoista
 20. Riitta: Meinasi jo ruveta harmittamaan, kun juuri ehdin perjantaina tilaamaan tämän puvun, mutta tuolla veetijaviliuksessa ei ollut enää meidän kokoa tarjolla. Kiitos kuitenkin vinkistä! :)

  VastaaPoista
 21. Aivan, no hyvä että ei löytynyt enää teidän kokoa sitten :) Harvinaista, että uutuuksista jo alennuksia.. varmaan johtuu siitäkin kun niin monella valikoimassa Ticketiä ja Cupcakeakin.. Toivotaan, että tilaamasi haalari on sopiva :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3