tiistai 19. heinäkuuta 2011

H&M syksyäH&M syksyä on alkanut jo ilmestymään heidän sivuilleen.
Bongailin jo meidän pojille vaikka mitä ihanuuksia!
Onneksi Topilla on syntymäpäivät tulossa, tietää pyytää
H&M lahjakorttia ;)
Vauvojen puolen vaatteet ihastuttivat
suuresti! Näitä meille tulee varmasti! ♥

Mitäs te tykkäätte H&M syysvaatteista, ihastuttaako vai vihastuttaako?

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihania juttuja, mutta myös toki sellaisia jotka ei niin iskenyt. Ihmettelin, kun nyt ei ole tullut kuvastoa jonka mukana yleensä tulee jonkinlainen alennus koko valikoimasta.. piti siis tehdä tilaus jo eilen, mutta ostoskorista otin vielä juttuja pois kun en raaskinu kerralla tilata. Peruspuserot oli kaupas loppu ja netistä myös.. harmi, niitä kun tarvii aina :)

  VastaaPoista
 2. Mua ei sytyttäny, innoissani menin kattomaan.. värit on ankeita, oisin toivonu värikkäämpiä vaatteita.. tylsiä varsinki pojille :( Ko ois tyttö nii ois paljon kivempia tarjolla :)

  VastaaPoista
 3. Oli tosi paljonkin kivoja juttuja, enemmänkin äidille:D Varmasti pojillekin tulee tilattua, vaikka esim. perustrikoota kävin hakemassa kaupasta ja siellä oli enemmän värivalikoimaakin;)

  Uskoisin, että tuo nettikauppa kangertelee vielä. Tuotteet on vasta siirretty sinne ja näyttää välillä olevan koot kaikista loppu. Tuskin asia on kuitenkaan näin, kun kyseessä kansainvälinen firma. Itsekin olen löytänyt kokoja jostain, vaikka joku on kirjoittanut olevan loppu..eli riippuu ihan kellonajasta.

  Vinkkinä sanon, että nyt H&M saa myymälästä 5 euron arvoisen lahjakortin, kun ostaa jonkun normaalihintaisen vaatteet. Lahjakortti on voimassa 4.8. En nyt muista ulkoa, kuinka pitkään on voimassa, mutta lukee siellä takana..jos on syysvaatteilla tarvetta -kenelläpä ei olisi. Meillä ainakin kaikki vaatteet ovat kutistuneet...

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä blogi! :) ja banneri on aivan ylisöpö ;)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3