tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tukholma tärpit?

Me suuntaamme pian (elokuun alussa) miehen kanssa kohti Tukholmaa, ihan kahdestaan.
Eli nyt laitetaan siis jakoon parhaat Tukholma tärpit! Missä kannattaa käydä?
Viime Tukholmareissusta kun on aikaa, joten parhaat ostosparatiisit ovat
päässeet unohtumaan ;)

5 kommenttia:

 1. Heippa, heti aloin miettimään että missähän mä just joku aika sitten luin kattavaa "tärppilistaa" :) Kurkista Eppusen kaapilla blogiin, siellä niitä on! -Tiina Adéa blogista

  VastaaPoista
 2. Perinteiset Åhlens (mm. Katvig, Moonkids, Varför Därför) ja NK (mm. MiniRodinin oma shop 4.kerroksessa ja "kalliita merkkejä") kannattaa katsastaa. Gallerian-ostoskeskuksessa on mm. Po.P ja ne tavalliset ruotsalaisketjut. Zara, joka on näiden lähellä, on myös valikoimaltaan hyvä. Ja kaikkihan löytyy ihan siitä "keskustasta", eli vanhan kaupungin läpi vaan ja suoraan eteenpäin. Vastaan tulevaa "kauppakatua" on vaikea missata ;)

  VastaaPoista
 3. Tiina: Kiitos vinkistä! Täytyy kurkata heti..

  VastaaPoista
 4. miitu: Po.P ja Zara kiinnostavat erityisesti, noissa täytyy ehdottomasti pistäytyä ;)

  VastaaPoista
 5. Mä suosittelen ravintolaa, varsinkin jos menette Viikkarilla. Herman's vegetarisk lunchbuffét on siellä sen kallion päällä (Viking linen terminaalin vastapäätä mut siellä yyylhäällä, siit menee rappuset tai sitten voi kävellä Södermalmin kautta). Lounasbuffet maksaa 100kr, ja on aivan uskomattoman hyvää. Lisäksi saa upeat näkymät koko Tukholman yli. :) Ja mun lempi sushipaikka on Vasagatanilla. :)

  Kaupoista yksi missä käyn aina, on Design Torget, joko Södermalmilla tai keskustassa (muistaakseni ihan Dottningsgatanilla). Kungsgatanilla ja Gamla Brogatanilla on ihania sisustusliikkeitä.

  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3