lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kesäkenkiä - äidille

Minä ole mennyt nyt kohta kolme kesää samoilla
vanhoilla kengillä, joten eiköhän olisi aika äidinkin
saada jo jotain uutta!? :)


Kuva Brandos.fi


Kuva H&M


Kuva Mekka.fi








Kuvat täältä

Olen tainnut olla liian pitkän aikaa shoppailematta kenkiä itselleni,
että markkinoille on ilmestynyt mitä erikoisempia kenkiä!

Kuinka monta paria kenkiä sinulla itselläsi on?

13 kommenttia:

  1. Liian vähän kivoja löytyy multa..

    Mitä kaipaisin ainakin.. Kahdet uudet saappaat, mustat ja konjakin väriset, matalalla korolla tai ilman korkoa. En osaa mennä millää piikkikoroilla :D Sekä samoissa väreissä jotkut remmisandaalit, tyylin kuin nuo Mekan valkoiset. Noh, valkoisetkin olis viel kivat
    sekä ballerinat.

    VastaaPoista
  2. Niin ja ihan KUMIsaappaat myös tarttis :D

    VastaaPoista
  3. Ei tällä hetkellä yksiäkään käyttökelpoisia! :D Onneksi puoliskon kengillä voi kulkea.

    VastaaPoista
  4. No mä olen niin tarkka omista kengistäni, tai siitä, että niiden pitää olla todella hyvät jalassa, joten helposti tulee käveltyä samoilla kengillä pari vuotta. Korkkareita en käytä ollenkaan, joten kenkävarasto on aika suppea.

    Mulla on nyt kevääksi vain goret ja tennarit. Just tänään kävin etsimässä siistimpiä kevätkenkiä, mutta eipä löytynyt. Kesäkenkiä vain oli kaupat pullollaan, joten täytyy kaiketi siirtyä talvikengistä suoraan ballerinoihin.:) Monta vuotta olen jo käyttänyt Vagabondin ballerinoja, ne on vain mun mielestä parhaat. Joka kesäksi tulee ostettua uudet.

    Noi sun laittamat kengät ei mitkään ole yhtään mun tyyliä tai ehkä nuo mustat menis juuri ja juuri.:)

    VastaaPoista
  5. Täytyy tunnustaa ettei kovinkaan monet...ei ainakaan käytössä. Mutta mie en olekaan mikään kenkäfriikki ollut koskaan, en edes lastenkenkien suhteen. Tykästyn joihinkin kenkiin ja niitä sitten käytän jatkuvasti kuten adidaksen superstareja, crockseja, hai-saappaita...Ainiin, saappaat on kyllä mun heikkous, siis kumisaappaat :D niitä mulla on 3 paria :D

    VastaaPoista
  6. Heippa, määrästä en tiedä mutta itsellä se on ainakin melkeinpä niin että kahta kolmea paria sitä sitten käyttää. Minulla on kesäkenkälistalla hankittavaksi: valkoiset kangas tossut. Joka kesäinen pakko saada. Sen verran aina onnistuvat tahriintua että tosiaan joka kesä saa ostaa uudet ja sen vuoksi ostankin yleensä jotkin halpikset, esim HM. Sitten täksi kesäksi olisi pakko löytää jotkin ihanat valkoiset balleriinat. Viime kesän lopulla raaskin vihdoin heittää roskiin jo hyvin palvelleet edelliset täydellisyydet. Nyyh. Näiden suhteen olen suht ronkeli joten vaikeaa tulee olemaan löytää uudet. Ja sitten olisi kiva löytää jotkin kivat, mielellään nahkaiset, varvassandaalit. Ostin pari kesää sitten tosi kivat HM:ltä mutta viime kesänä niistä katkesi remmi. Taas nyyh. Sellaista minun listalla. On se hyvä muistaa myös itseään välillä! -Tiina

    VastaaPoista
  7. kivan näkösiä kenkiä :)
    mulla itellä on jotain kymmenisen paria kenkiä käytössä tällä hetkellä plus sit kaikki talvi- ja kesäkengät.. vähemmälläkin pärjäisin, mut en tykkää pitää aina samoja kenkiä :)

    VastaaPoista
  8. Noi on kyllä nättejä :) Mä taidan olla täysin sun vasta kohta, kun jatkuvasti tarttuu mukaan uus pari kenkiä ^^ Kauniita kenkiä ja laukkuja on vaan pirun vaikea jättää kauppaan :D

    VastaaPoista
  9. Kenkiä reilusti yli 100 paria. Oikeesti.
    - H -

    VastaaPoista
  10. Mä oon kanssa selvästi keskittynyt vaan lasten kenkiin. Taitaa mennä kierrätykseen kaikki mun kengät ja selvästi pitää hamstrata uusia. Varmaan muutamat käyttökelpoiset löytyy vielä ;)

    VastaaPoista
  11. Minä rakastan kenkiä ja just yks päivä laskeskelin että multa löytyy yli 40 paria jotka on kaikki siis sellaisia mitä voi käyttää. Ja ens viikolla varmaan kokoelma täydentyy. Lempparimerkkejä mulla on Bronx, Vagabond, Tamaris.

    VastaaPoista
  12. En ole edes laskennut, ei niitä paljoa ole, mahtuvat yhteen kaappiin, eivät vaadi omaa huonetta! ;-))
    Ihan kivoja kenkiä tuossa, mutta itse en pidä kengistä josta näkyy varpaat.

    VastaaPoista
  13. Kivoja! Mä en edes viitsi enää laskea kenkiäni, vaikka monesta parista olen vuosien varrella luopunut. Monta kymmentä paria niitä kuitenkin on, edelleen...Minkäs teet. Paino voi vaihdella, mutta kengät sopivat aina ;)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3