perjantai 15. huhtikuuta 2011

Äitiyspakkaus 2011Mitäs tykkäätte uudesta äitiyspakkauksesta?
Mistä tykkäätte vai tykkäättekö mistään?
Oliko edellinen pakkaus parempi kuin tämä uusi?

Tarkemmin uutta Äitiyspakkausta voi käydä kurkkimassa täältä

Ps. Jos meillä olisi tyttö..

19 kommenttia:

 1. Ihan kivaltahan tuo vaikuttaa. :)

  Meillä on pakkaukset -05 ja -07. 2005 oli erittäin ruma. ;) 2007 versio ihan ookoo.

  VastaaPoista
 2. Makuupussi on kiva, mut jos meille tulis vauva tänä vuonna niin en tota pakkausta ottaisi (en ottanut pojallekaan). Ei oo niin kiva, tulee mieleen joku 70-luku :D Eli en tykkää.

  VastaaPoista
 3. purulelu on uus juttu (ainakin mun silmääni) Ei tulis otettua.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä ton ottaiaisin jos voisin jo vauvaa odottaa, edellistä taas en olisi ottanut, se näytti niin tylsältä. Mutta ei tääkkään kyllä ihan niitä parhaimmistoa ole :( Toivottavasti tässä 3-4 vuoden jälkeen olisi jotain kivaa kun on minunaika tilailla äitiyspakkauksia :p

  VastaaPoista
 5. Ihan kivan näköinen! Erityisesti turkoosit housut hyppäävät positiivisessa mielessä silmille, mukava väriläiskä muuten neutraalien värien keskellä.

  Musta tuntuu, että ihmisillä on ihmeelisen kovat vaatimukset äitiyspakkaukselle. Eihän se voi vastata just jokaisen mieltymyksiä tai olla viimeisen muodin mukainen. Olisivat ihmiset tyytyväisiä siihen, että Suomessa ylipäätään on mahdollista saada äitiyspakkaus!

  Meillä on vuoden 2009 pakkaus ja siitä kyllä tuli käytettyä melkein kaikkia vaatteita. Ulkoasu jäi käyttämättä koska oli ekana talvena aivan valtava ja toisena jo liian pieni. Lisäksi pari sisävaatetta jäi käyttämättä.

  VastaaPoista
 6. Aika poikamainen pakkaus. Ottaisin kyllä, jos vauva olis tulossa. Vaikka kaikki ei niin hirveästi miellytäkkään :)
  Mua häiritsee tosi paljon tuo, että haalari ja pipo on eri sarjaa! Toisessa norsu ja toisessa karhu :D

  VastaaPoista
 7. prinsessanina: Katos vaan! Enpä itse huomannut tuota. Onpa jännä etteivät sitten samaa kuvaa laittaneet :D

  VastaaPoista
 8. Ihan ok, ei mikään kyllä erityisesti sykähdytä.

  VastaaPoista
 9. Minä vähän ihastuin tuohon, vaikka kaikki ei miellytäkään. Tuo ulkohaalari ois kiva ja sille ois tarvekin, osa sisävaatteistakin mukavia (ei tosin ainakaan se collegeasu, pussimainen omppupotkari eikä kaikki muutkaan). Ja ruokalappu ja myllymuksujen vaippa ois ihanat! Tosin ku ei me lakanoita, peittoa, pyyhettä, mittaria ym. tarvita. Ainut järkyttävä on tuo kevytvanupuku, huh!

  Äp-rahalla tosin sais baby björn -sitterin ja kestovaippoja, eli ainoat tarvikkeet mitä me oikeastaan vauvalle tarvittas.

  Hankala päättää, onneksi on vielä aikaa.

  VastaaPoista
 10. Tjaa. Puolipotkuhousut, villahaalari ja omenabody olivat ihan ok. Mikään muu ei oikein iskenyt.

  Jos meille vielä tulee perheenlisäystä, äitiyspakkauksen pitää kyllä olla tosi hieno, että innostun. Jotenkin tuntui, että paljon sen sisällöstä jäi käyttämättä. Puolipotkarit, tumput ja sukat, kypärälakki, muutamat housut, makuupussi ja hoitotarvikkeet sekä harsot tulivat tarpeeseen, mutta melkein kaiken muun myin pois. Ei ollut meidän tyylistä ja esim. terällisiä potkuhousuja en ole osannut vauvalla käyttää. Meidän pakkaus oli 2009 versio ja makuupussi siinä kyllä oli tosi hieno...

  VastaaPoista
 11. Mä taidan olla vastarannankiiski, tuntuu kaikki muut haukkuvan mut mä tykkään! Ihana mun mielestä, eikä mitään pahaa sanottavaa oo! :)

  VastaaPoista
 12. Ei mitenkään erikoisen sykähdyttävä, mutta semmonen ok :) Ottaisin, jos raskaana olisin. :D Meillä etenkin Linnean pakkauksesta tuli käytettyä oikeastaan ihan kaikkea. Emilian pakkauksesta vähemmän, kun oli Linnean jäljiltä niin paljon tavaraa ja vaatetta tallessa.

  Nyt oon aika tehokkaasti hävittänyt kaikki vauvatavarat ja vaatteet eteenpäin, paitsi kaikkein tärkeimmät (tunnearvoa)... Eli jos nyt raskautuisin niin kyllä tolle ihan tarvettakin olisi. :D

  VastaaPoista
 13. Ja minä taas nämä kuvat nähtyäni huokaisin helpotuksesta, että sain vielä nyt jaossa olevan pakkauksen ensi kuussa syntyvälle neloselle. Tykkään erityisesti tämän hetken pakkauksen iloisesta vaaleansinipohjaisesta makuupussista ja tuo seuraavan pakkauksen makuupussi on jälleen taantunut tyyliltään jonnekin menneisiin vuosiin. Mä en voi sietää noin urpon näköisiä nalleja.=D Muutenkin vaatteissa tunkkaisemmat värit kuin nyt. Tähän mennessä olen ottanut pakkauksen vain esikoiselle vuonna 2000 ja se oli HIRVEÄ! Kirkkaan keltaista, mintun vihreää jne.

  VastaaPoista
 14. Tämä näytti messuilla ihan kivalta... Bodyjen laatu ehkä pisti silmääni. Värit ovat kivoja, mutta aika poikamaisia. Tästä pakkauksesta pidin siitä syystä, että usealle yläosalle löytyi juuri nappi alaosa ja sisävaatetta oli paljon. Me saatiin se edellinen pakkaus ja ei harmita yhtään :) Tulisi otettua, jos olisi tarves ;)

  VastaaPoista
 15. En ymmärrä tätä valittamista. Mielestäni ihan ok. Ja jos lapsi nyt tulisi niin kyllä ottaisin. Tuossa on iso kasa hyvää vaatetta, ihme nirsoja nykyajan äidit, ilmainenhan tuo on. Tosin saahan sillä 140 eurolla ehkä yhden merkki ulkopuvun, jos sitäkään.

  VastaaPoista
 16. Musta se on ihan mukava. En myöskään ymmärrä narinaa, et liian sitä ja liian tätä, se on kuitenkin etuus minkä suomalaiset lapset saavat, ja tällaista ei muissa maissa ole. toisaalta sillä 140 eurolla saa oikeasti vaikka mitä, mä hankin suurimman osan äp-tavaroista uutena kirpputorilta ja siihen meni max20eur haalareineen pusseineen kaikkineen. sillä 140 eurolla saa kuitenkin vaikka sitterin ja syöttötuolin jos ei ihan kaikista kalleimpia ole pakko hankkia.

  Pahinta on kuitenkin ne, jotka näkevät pakkauksen netissä ja tilaavat ja SITTEN valittavat ettei tule käytettyä. Hohhoijaa...

  VastaaPoista
 17. Mutta mielipiteitä saa toki vaihtaa, pakkauksen sisällöstä, ei kai siinä mitään väärää ole? Pakkaus itsessään on upea keksintö ja se on hienoa, että meillä Suomessa sellainen on! Itsekkin olen kahdelle lapselle ottanut pakkauksen, vaikka ikäeroa oli vain 1v 5kk. Mutta kaikkea käytettiin.

  VastaaPoista
 18. millanen äityispakkaus on 2020 v

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: Paha sanoa, en omistaja ennustajanlahjoja! :D

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3