perjantai 7. tammikuuta 2011

Meidän kevät 2011



Näyttää juurikin tältä..
Kävin kaappeja läpi ja kaikki menee uusiksi.
Topin viime keväinen/syksyinen haalari on Topille pieni
ja taas Tomille liian iso.
Tietää rahanmenoa ja myöhään venyneitä iltoja koneen
ääressä, kun pitäisi osata valita ja tehdä päätöksiä
meidän lasten kevätvaatteista. Vaikeaa, ahdistavaa.
Ei en ahdistu, yritän olla ahdistumatta, mutta kun
kaikki esittelevät jo blogeissaan kevät/kesävaatteita ja meillä
ei ole vielä mitään, mutta hei! Nyt on vasta tammikuu,
kevääseen on vielä pitkä aika, vai mitä?
En osaa ajatella kevättä vielä, varsinkaan kun viime yönä
unisaldoksi voin rehellisesti väittää pyöreää nollaa.

Pienempi murunen huusi 22-02, syliteltiin miehen kanssa vuorotellet 01 asti,
sitten hän ilmoitti että nyt täytyy mennä nukkumaan, toki ymmärsin, onhan hänellä tänään vielä loppurutistus inventaarion kanssa, mies siirtyi sohvalle ja minä jatkoin pojan kanssa valvomista.
02 aikaan hän nukahti tai niin ainakin luulin, heräsimme 15-30min välein huutamaan ja itkemään.
Äitiä väsytti, Tomia väsytti, isikään ei saannut oikein nukuttua kovalla sohvalla, pitäisiköhän hankkia pehmeämpi sohva, jos tästä tulee Tomille tapa? Välillä Tomi nukkui minun vieressä, ja välillä sylissä.
Äiti ei nukkunut, ehkä torkkui jossain välissä, en oikein muista. Kelloa kuitenkin katsoin tasaisesti vartin välein. Koitetaan nyt tsempata tämä päivä jotenkin, onneksi on Perjantai.

Mutta eiköhän se meidänkin kevät ala tästä jossain vaiheessa,
täytyy kuitenkin jotenkin saada itsensä hereille, jos meinaa saada
juuri ne vaatteet mitkä tahtoo, ilmeisesti ainakin tietyt merkit menevät
kuin kuumille kiville jo ennakkoon. Ehkä herään tästä, viimeistään keväällä ;)


Edit: Aivan ihana juttu Ninan Onni-blogin kirjoittajasta uudessa vauvalehdessä
"Kotiäidin tiiviit päivät" ♥

17 kommenttia:

  1. Tsemppiä valvomiseen!

    Meillä on valvottu viimeiset 3kk ja mä alan olla hiukan poikki. Meillä valvottaa vauva ja neitinkäinen (jos joutuu nukkumaan yksin), nyt ollaankin tehty niin, että mies nukkuu neidin kans meidän makkarissa ja mä vuvan kans lastenhuoneen lattialla patjalla. Saapahan mies edes nukkua... Onneksi esikoinen nukkuu kuin tukki!

    Meillä alkaa kevät olla jo hyvillä mallilla vaatteiden suhteen. Neidille vaan joudun kattelemaan vielä jonkun takin, kun Cupcaken takkia ei taida koossa 92cm saada enää mistään!!! Viime yönä moneen paikkaan laitoin kyselyä, mutta useista paikoista se on jo loppuunmyyty. Kaikista en vielä saanut vastausta, toivottavasti jossain vielä ois...

    VastaaPoista
  2. Kiitos ♥

    Voimia teillekkin valvomisiin! ♥
    Hienoa, että joillakin on jo kevät kasassa, toivottavasti meillekkin riittää vielä mieleisiä kevätvaatteita! :)

    VastaaPoista
  3. Huh noita öitä! Voi kun pienet osaisivat sanoa mikä on hätänä, mutta luulen, etteivät he aina itsekään tiedä.

    Toivottavasti saat edes vähän levätä viikonloppuna! Ja tosiaan, kyllä kevätvaatteet ehtii vielä hankkia ihan hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Marjuli: Yö oli kyllä uskomattoman rankka. En muista että olisiko meillä koskaan kumpikaan poika valvottanut noin rankasti. Mutta toivottavasti tänään nukutaan päiväunet kaikki kolme ja tosiaan onneksi on viikonloppu tulossa ja mieskin on kotosalla auttamassa :)

    VastaaPoista
  5. Joo toi valvominen on niin raskasta...Mulla kokemusta monelta vuodelta. Pääsykokeisiinkin luin unettomuusputkessa ja ihme että pääsin opiskelemaan, sillä lähimuisti li aivan surkea silloin ja on oikeastaan edelleen. Viime yönä huonompi nukkuja Nöpö nukkui mahtavan hyvin, mutta poitsua pelotti ja änkes viereen...

    VastaaPoista
  6. Oi rankkoja nuo yövalvomiset. Jaksuja teille! ♥

    Ja hei älä ota stressiä keväästä. Kukaan normaalihan ei vielä tässä vaiheessa mieti kevätvaatteita. ;) Nää on vaan näitä blogimammojen (mukaan lukien itseni) pakko saada hössötyksiä. :D Veikkaisin, että ehdit vielä moneen kertaan miettiä, että mitä teille tulee kevääksi.

    Ei meilläkään kevät ole vielä kasassa. Toi CC:n takki on epävarma, en usko ennenkuin se on mun kädessä. Housuja meiltä puuttuu, sitten pojalta takki ja tytöltä haalari. Ajattelin nyt luottaa PoP:in valikoimaan. Se o n ainakin varma valinta.

    VastaaPoista
  7. Joo siis tuo Cuppiksen mallisto, on melkein ainut, joka loppuu jo ennen kuin tulee kauppoihin. Muuta varmasti saa vielä myöhemminkin!:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos tsemppauksista! Onneksi kohta on päiväuniaika ja elättelen toiveita, että saisin molemmat pojat kallistettua sänkyyn päiväunille. Että voisin edes hetkeksi ummistaa omia silmiäni, joita jo hiukkasen alkaa rankan yön jälkeen kirvelemään. Mutta eiköhän se tästä, onneksi on jo tosiaan perjantai! :)

    Sirkku: Joo en stressää :D Rupesi vaan hiukkasen ahdistamaan kun joka puolella on kevätvaatteita ja meillä ei vielä mitään, moni on jo haalinut varastoon kaikki vetimet ja meillä kevätvarustus on täysi nolla vielä :D Mutta eiköhän mekin vielä keretä ;)

    VastaaPoista
  9. Tota Cupcake takkia havittelen Tomille, mutta saa nähdä nyt jäädäänkö ilman, kokeillaan nyt ainakin tavoitella sitä! :)

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä öihin!!! Ei kannata ottaa mitään paniikkia! Vaikka mullakin on ollut esillä kevättä, niin ei mulla ole tietoakaan että mitä keväällä oikeesti laitetaan päälle. Elättelen toiveita että vanhat vaatteet menee vielä päälle J:lle. E:lle meillä taitaa olla J:n vanhoja vk-vaatteita joka koossa, että eikähän sillekkin jotain löydy ;) Meillä on se hyvä että molemmat on syntyneet toukokuussa, niin koot menee aika samaan vaikka toi juniori on hieman kirpumpi.

    VastaaPoista
  11. Whaat, pitääkö niitä jo miettiä? :D Älä välitä, ei kaikki ole vielä niiden parissa:) Eiköhän sieltä kaupasta jotain löydy vielä vähän myöhemminkin;)

    VastaaPoista
  12. Nuo yövalvomiset on kamalia, puhun kokemukseta. Meillä on viimeset öö.. no syksystä asti valvottu, huudettu, heräilty sata kertaa yössä. Oon aika hemmetin väsy. No mut joo, eikä kannata tosiaan stressata vielä kevät releistä, en mäkään nii tee :D

    VastaaPoista
  13. Jonna: Miten olet jaksanut?

    Minä olen varmaan tottunut niin hyviin uniin, että jo muutama valvottu yö tuntuu ihan toivottavalta. Meillä molemmat pojat ovat olleet aina hyvä unisia, aikaisessa vaiheessa alkaneet nukkua yönsä kunnolla. Toki silloin on valvottu, kun on tullut hampaita tai on oltu kipeänä, mutta pääasiassa nukutaan yöt. Nyt jostain kummallisesta syystä tämä meidän nuorempi, vähän ennen joulua, ehkä joulukuun puolessa välissä, alkoi heräilemään öisin. Nyt ollaan varmaan 4 viikkoa nukuttua huonosti tai erittäin huonosti. Isompikaan ei nuku kuin satunnaisesti päivällä päiväunet, joten unet on aika vähissä. Yritetään miehen kanssa vuorotella niin paljon kuin sen on mahdollista.

    Olisi vaan niin helpompaa kun tietäisi miksi pieni huutaa. Harmi kun ei osaa kertoa. Ehkä se johtuu hampaista, ehkä kun luovuttiin tutista ja yömaidosta, ehkä näistä kaikista kolmesta yhteensä. Ehkä tämä kuuluu myös jotenkin kehitykseen? Muistelen vaan kun meidän esikoinen huusi myös muutaman viikon öisin, vähän ennekuin täytti yhden vuoden. Ei tosin tuollaista pätkään, mitä pikkuveikka viime yönä.

    VastaaPoista
  14. Voi kurjuus teidän öitä :( Meilläkin Toukka on viimeaikoina nukkunut todella huonosti ja ei keksitä syytä (noin puolitoistavuotiaaksi nukkuin kuin unelma ja nyt on sitten ollut tällaisia vaikeita kausia jo muutama). Viime yönä heräsin tunnin välein. Voimia!

    Äläkä stressaa niistä vaatteista! Jos nyt ei ole energiaa etsiä niitä kaikkein ihanimpia, ei maailma siihen kaadu (mun mies muistutti mua juuri tästä kun tuskailin fleecehaalariongelman kanssa). Kyllä sitä aina jotkut vaatteet löytää :)

    VastaaPoista
  15. Tulikohan mun viesti.... tää jotenkin tilttas.

    VastaaPoista
  16. Jonna: Nuo yövalvomiset on kamalia, puhun kokemukseta. Meillä on viimeset öö.. no syksystä asti valvottu, huudettu, heräilty sata kertaa yössä. Oon aika hemmetin väsy. No mut joo, eikä kannata tosiaan stressata vielä kevät releistä, en mäkään nii tee :D

    Tuo kommentti on kyllä tullu perille :)

    VastaaPoista
  17. Okei ei tullut siis se sen jälkeinen :D kun kysyit että miten jaksan. Niin kirjoitin, että en aina jaksakkaan. Ja sit kun en jaksa niin olen aika kiukku. Mut kyllä mäkin saan välillä vuorostaan nukkua, tänään nukuin jonnekkin 11 asti, luksusta sanoisinko :D ja kyl mä uskon et nuo yöheräilemiset joskus helpottaa.. viimeistään sit kun lapset muuttaa kotoa pois haha :D

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3