maanantai 10. tammikuuta 2011

Cupcake

Varasin nyt sitten meille tai siis Tomille tämän ihastuttavan
Cupcake sinisen takin koossa 92cm.
Menee myös syksyllä sitten.

Toivottavasti nyt saamme sen, joku on joskus vissiin jäännyt ilman
vaikka on ennakkovarannut näitä cupcaken herkkuvaatteita.
No ei maailmani kaadu, jos en tätä saa.
Mutta onhan toi aivan ihana, vai mitä?! :)Topille en ottanu Cupcake mallistosta mitään, en tykännyt niistä isomman koon takeista.
Tähän takkiin sitten katsotaan jotkut kivat pöksyt.
Lindexin kevätmallistosta löytyy varmaan jotain sopivaa.

9 kommenttia:

 1. Minä mietin S sitä sydänhaalari, mutta en sitten jotenkin löytänyt V noista kivaa poikien juttua. Ja haluaisin niille "samaa sarjaa" kevääksi. Kun nyt talveksi jäi se Molon karkkipinkkihaalari saamatta;)

  Voikaa hyvin, ja mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana on takki! :) Mä en ole keksinyt vielä mitään tarvetta miksi tuo pitäisi meillekin saada, joten taidan vain tyytyä ihailemaan sitä muiden päällä ;) Luulisi, että tuohon löytyisi housut helposti, musta käy ainakin ja harmaa, varmasti jotkut ruskeatkin. Vihreisiin tai keltaisiin yhdistettynä tulisi tosi pirteä :)

  VastaaPoista
 3. Nuo pikkupoikien anorakit on supersöpöjä! Isompien mallistota en tykännyt minäkään, sen sijaan viimevuotisen tähtitakin haluaisin pojalleni ehdottomasti, jos sellainen nyt olisi :). Niitä on näkynyt Huutiksessa uutenakin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin ennakkotilasin meille (Onnille) tuon sinisenä, toivottavasti nyt todella saadaan se :) 92 otin minäkin, ihan riskillä, 74 talvitakki (Cupcaken) menee vielä just eli 86 olis varmaan keväällä ja kesällä täydellinen, mutta jos menisi syksynkin tuo 92. Olen niin monesti ostanut liian pientä, että vaihteeksi näinkin päin:) On kyllä ihana takki!

  VastaaPoista
 5. Nämä pienten on aivan syötävän suloisia!, harmi tosiaan ettei isoille tullut mitään näin ihanaa..

  VastaaPoista
 6. Noi Cuppikset on kyllä niin ihania! Itseäni ehkä iski enemmän sen se viime kevään mallisto, mutta ihania joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 7. KeltaiseenKettuun tuli juuri PALJON cupcakea, luulin jo jääneeni ilman, mutta reilun kolmen tunnin kyttääminen tuotti kerrankin tulosta ja sain haluamani samasta paikkaa =)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3