keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Arvonnan paikka?

* Naimisiinmenon
* 10 000 kävijän
* Sekä yli 100 lukijan kunniaksi

Ajattelin, että nyt on aika kiittää kaikkia lukijoita lukuisista kommenteista ja siitä että olette lukijoitani ja jaksatte seurata minun höpötyksiä :) Sekä isot kiitokset onnitteluista ♥

On siis aika pistää pystyyn arvonta!
Palkintoa vielä mietin tässä, mutta toiveita saa esittää!
Eli jos sinulla on joku palkinto ehdotus mielessä (ei lahjakortti, koska se oli viime arvontani palkintona) niin laita kommenttia tulemaan! :)

Edit: Vielä ei arvonta ole siis käynnissä, siitä tulee erillinen postaus kunhan saan palkinnon mietittyä valmiiksi ;)

11 kommenttia:

 1. Kiva, arvonnat on kivoja! palkinto vois olla joku sun valitsema vaate voittajan toiveiden mukaan? tai tai joku teidän poikein käytetty vaate? Sun joku itse tekemä juttu? nämä tuli ekaksi mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Uutena lukijana arvontaan osallistun. Juuri blogiisi eksyin ja selailinkin jo aiempia juttujasi läpi :) Onnea hurjasta lukijamäärästä. Yllätyspalkinnot kivoimpia :)

  VastaaPoista
 3. Entäs jos jokainen kertoo lempi harrastuksen ja sitten kun arvonta on tapahtunut, niin sitten vasta päätät mitä se voisi olla.
  Pienten lasten äitinä sen tiedän kokemuksesta, että on paljon helpompi hankkia lapsille sitä mitä he tarvitsevat ja nyt voisi olla äidit yllätyksen kohteena. :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin uutena lukijana osallistun! Mukavaa kevään odotusta :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea!! Ylläripalkinnot ovat hauskoja:D

  VastaaPoista
 6. Musta olis hauska että valitsisit jonkun kaupan josta hommaat arvontapalkinnon, kerrot arvonnassa mikä kauppa on kyseessä ja voittajan selvitessä hommaat palkinnon voittajan mieltymyksien mukaan (joita voi arvonnassa kysyä). Miitulla Vauhtia ja vaatteita-blogissa oli semmonen arvonta ja oli tosi kiva! =)

  VastaaPoista
 7. Voittajan koko-toiveella joku yllärivaate alennusmyynneistä :)

  VastaaPoista
 8. Komppaan MrsAgathan ideaa, valitset voittajalle palkinnon vasta arvonnan tuloksen ratkettua :)

  Laitoin sulle s-postia!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3