tiistai 9. elokuuta 2011

Villervalla syksy ♥Villervallan syksy on täällä!!
Näitä olen kyttäillyt ja odottanut vesikielellä ja nyt ne ovat täällä vihdoin!


Osasta tykkään ja osasta en.
Kyllä tästä syysmallistosta varmaan jotain meille tulee ;)

Mites teille, iskeekö Villervalla vielä?

4 kommenttia:

 1. Iskee :) Kuten sullakin, osa taas ei. Tuo sateenkaarihuppari on ihana ja meille onkin tulossa se vanhempi, onko se nyt sitten kevään malli? Se jotenkin sykähdyttää kuosina vieläkin :) Johtunee siitäkin, että äskettäin lämmettiin miehen kanssa Molon raidoille ja sitä on nyt haalarin verran sitäkin ;D

  VastaaPoista
 2. Mulle ei iskenyt, olin tosi pettynyt :/ Nuo raidalliset haalarit olisivat kivat unikäyttöön, mutta meillä käyetään vain vetoketjullisia malleja, koska niiden pukeminen tuolle meidän ei-pysty-pysähtyy-sekunnikskaa -tyypille käy sutjakasti :)

  -Salla

  VastaaPoista
 3. Mallit kivoja ja kuositkin muuten, mutta en vielä suostu tykästymään näin synkkiin ja tunkkaisiin väreihin. Kevät/kesä-mallistohan oli väreiltään aivan syötävä.

  VastaaPoista
 4. Meille saattaa tulla jokunen paita, mutta ei kyllä ole ainakaan ensinäkemältä mitään pakko saada -juttuja. Värit ovat taas vähän erilaisia kuin ennen (osassa kyllä ihan samat vanhat) ja mun makuun kaikki väriyhdistelmät eivät näytä hyvältä. Lisäksi mallisto on ehkä liian tuttua Villervallaa tuttuine kuosineen ja vaatteineen. Kaipaisin jotain uutta ja piristävää!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3