torstai 2. joulukuuta 2010

2.

Tänään, avattiin toiset luukut. Topille se ei riittänyt, kun äiti meni suihkuun ja isä teki omia aamuvalmistelujaan, Topi päätti avata muutama luukun ennakkoon :D Jepjep, ei ole ihan mennyt meidän 2 vuotiaalle perille vielä tuo joulukalenterin tarkoitus, no hälläväliä! ;)

Kävimme myös kirjastossa lainaamassa uusia kirjoja ja äiti sai uuden kirjastokortin vanhan kadonneen tilalle. Sitä ennen ehdin kirota mieheni alimpaan **********, eipä ollut sitten jaksanut/muistanut/viitsinyt täyttää tuplavaunujen renkaita, yksi rengas oli aivan tyhjä. Kyllä siinä mielessä muutama ärräpää kävi, kun juuri olivat saanut pojat puettua ja ulos :D No ei auttanut, lähdettiin kuitenkin, olin niin päättynyt! Tuplilla, olihan ne raskaat työntää, kun yksi rengas huusi tyhjyyttää, hiki tuli, mutta kunto kasvoi!Kirjastossa, sitten kaikki sujui siihen asti hyvin kunnes mentiin kassalle hakemaan uusi kirjastokortti ja lainaamaan uudet kirjat, pojat aloittivat ilmaisen huutokonsertin. Keräsimme varmasti katseita, mutta hälläväliä! Lapset itkee joskus, ei minua ressannut, muita taisi ressata minun puolesta?Kotona syötiin makaroonilaatikkoa, nams!
Täytyy tähän väliin kehua, että Topista on tullut todella kiltti, ruokailun suhteen.
Syö paljon, ihan itse, juo mukista, syö siististi, ja pyytää vielä aika usein lisää ruokaa!
Äiti tykkää ♥

Isompi poitsu ei sitten tänään nukkunut päiväunia, harmi.
Olisin kaivannut pienen lepohetken. Tomi tekee edelleen hampaita, on ne nyt sitkeitä!
Puhkeaisivat jo. Yöt on rankkoja, ei paljon nukuta. Pienempi on nukkunut veljensäkkin edestä,
nyt 4 tuntia..

Tälläistä tänään!

3 kommenttia:

 1. Huutoa julkisilla paikoilla, tuttua täälläkin. :)

  Tosi hienoa, että Topi on alkanu syömäään nyt kunnolla ja vielä pyytää lisääkin. :) Ja tottakai sekin auttaa, että syödään siististi ja mukista. Meillä Jenna vielä sotkee paljon ja kieltämättä välillä rasittavaa, että joultuu rätin kanssa koko ajan puhdistamaan paikkoja.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin 2v olisi avannut vaikka kuinka monet luukut tänään.
  Meillä on sääntö että aamupalan jälkeen saa avata, mutta 2v. olisi avannut joka syömisen jälkeen ;)
  Hei nyt vasta hokasin, että teidän nuorimmainen on saman ikäinen kuin meidän. Tammikuussa myös syntynyt :)

  VastaaPoista
 3. Voihan sen noinkin tehdä. Jos vaikka joulu tulis nopeemmin kun luukut on avattu ;) Meillä kävi naapurin neiti avaamassa ylimääräisiä luukkuja ;D

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin <3